Golfdatabasen

Sök efter golfprodukter i vår databas, som är fullmatad med produkter och erbjudanden från utvalda golfbutiker. Vi är ingen webbutik eller prisjämförelsesajt, utan detta är en avancerad sökmotor för golfprodukter.

Golfbollar

Golfbollar

Golfbollar skiljer sig åt när det gäller prestanda, kontroll, spinn och känsla. Beroende på din spelstil, svinghastighet och förmåga kan en viss typ av golfboll vara mer lämplig för dig än en annan.

För spelare med hög svinghastighet kan det vara fördelaktigt att använda bollar som är konstruerade för att maximera längden. Dessa bollar har vanligtvis en hög kompressionsgrad, vilket innebär att de är relativt hårda och ger mindre spin. Detta kan resultera i längre slag och att bollen flyger rakare.

För spelare med lägre svinghastighet kan det vara bättre att använda bollar med lägre kompressionsgrad. Dessa bollar är vanligtvis mjukare och ger mer spinn och känsla. De kan hjälpa till att maximera kontrollen över bollen och ge bättre resultat på korta spel, som när du närmar dig greenen eller puttar.

Nedan listas annonser och erbjudanden från våra annonsörer:Vi listar produkter och erbjudanden från utvalda webshopar.
Reservation för pris- och konstruktionsändringar. Vi är ingen webshop.