Golfdatabasen

Sök efter golfprodukter i vår databas, som är fullmatad med produkter och erbjudanden från utvalda golfbutiker. Vi är ingen webbutik eller prisjämförelsesajt, utan detta är en avancerad sökmotor för golfprodukter.

Viktigt vid val av golfklubbor.

Viktigt om Golfklubbor

Det är viktigt att välja golfklubbor som passar din spelstil, erfarenhet och budget. Nybörjare inom golfen kan dra nytta av golfklubbor med större förlåtande huvuden och mer flexibla skaft, medan erfarna golfspelare kan vilja ha mer specialiserade klubbor som passar deras spelstil.

Golfklubbor har olika typer av huvuden, till exempel driver, järn, wedges och putter. Varje klubbhuvud har sin egen användning och egenskaper. Drivern används för långa avstånd på tee, järnen används för mellanavståndsslag, wedges används för närspel och puttern används på green för att putta bollen i hålet. Bestäm vilka klubbor du behöver baserat på ditt spel och de situationer du vanligtvis står inför på golfbanan.

Klubblängd är viktig för att säkerställa rätt svingsradie och bollkontroll. Om klubban är för kort eller för lång kan det påverka ditt svingmönster och träffresultatet. Det är bäst att testa olika klubblängder på klubban för att hitta den som passar dig bäst.

Skaftets flexibilitet påverkar hur klubban böjer sig under svingen. Det finns olika flexklasser, som regular, stiff och extra stiff. Generellt sett behöver spelare med långsammare svinghastighet en mer flexibel skaft och spelare med snabbare svinghastighet behöver en styvare skaft.

Nedan listas annonser och erbjudanden från våra annonsörer:Vi listar produkter och erbjudanden från utvalda webshopar.
Reservation för pris- och konstruktionsändringar. Vi är ingen webshop.